Over

Behind The Mirror

Beautysalon Behind the Mirror is een totaalconcept voor haar, beauty en afslanken. U krijgt bij ons goed advies en u kunt heerlijk tot rust komen! Bekijk onze menukaart voor de diversiteit aan behandelingen. Met veel passie en liefde voor dit geweldige vak creëren wij als team voor u een nieuw spiegelbeeld.

Trotse eigenaresse van Behind The Mirror ben ik, Lyanda van Henten. Op mijn 21ste realiseerde ik mijn droom aan de Wessel Ilckenstraat 233. Door de vele ramen en de mooie lichtinval was ik meteen verliefd op dit unieke pand. Na een grondige restyling opende Beautysalon Behind the Mirror op 6 augustus 2008 de deuren! Naast het werken als topstyliste ben ik ook werkzaam als visagiste, grimeuse en voedingscoach. Alleen kon ik deze droom echter niet realiseren. In de loop van de jaren heb ik dan ook een goed en enthousiast team om me heen verzameld. Noëmi Keijzer is een zeer goede en creatieve topstyliste, met als extra specialisatie kleur! Daarnaast is zij ook voedingscoach en helpt mensen dan ook op weg naar een gezonde levensstijl! Lotte Stam werkt in de salon als hairstyliste en door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd in black hair voor dames. Daarnaast heeft zij sinds kort met succes haar voedingscoach examen gehaald.

“Mooi zijn is: gelukkig zijn met wie je bent en elk deel van je lichaam of gezicht zien als iets wat jou juist UNIEK & BIJZONDER maakt”

Dit is ons uitgangspunt, gaat u de uitdaging met ons aan?

Versie 1.0.0.56.